• Matsalens leverandører

    Vi er stolte over å samarbeide med flere flotte produsenter og leverandører.

 

Frode Ljosdal – Brimse Gård

Dyrker et stort utvalg av grønt på sin gård på Brimse, som ligger øst for Østhusvik på Rennesøy. Råvarene fra Frode kommer direkte på døren vår og vi har en tett dialog med Frode hver uke. Hver sensommer forbereder vi oss til vinteren. Vi sylter, tørker og safter av Frode sine råvarer. Frode – Takk for at du bringer dine fantastiske råvarer til oss!

 

Sølve E. Salte – økologiske egg fra Anda Gård på Klepp Stasjon

Ikke bare smaker eggene ekstra godt men hønene har egen luftegård og de sbestemmer selv når de vil ut. Hele 2 kvm pr høre. Ikke verst! Vi fikk komme på besøk til eggefarmen på Klepp og se det selv. Her har hønene det godt – og det liker vi!

 

Vill Vekst – Anne Lise Gjesdal

Hver høst får vi nyplukket sopp fra Anne Lise og hennes plukkere. Kantareller, traktkantareller, svart og gul trompetsopp og steinsopp er noen av sortene.

 

 

Gydas Jordepler – fra Riska – Hommersåk

Dyrker jordepler “tungvindt og gammeldags for smakens skyld”. Denne gamle gården har i generasjoner forynt riskabuen med poteter. Den dag i dag benyttes hest og kjerre for å pløye åkeren. Vi på Matsalen er veldig glad og takknemlige for at vi hver sommer får partier fra deres fantastiske asparges poteter, fra denne lille men stort entusiastiske potetdyrkeren – Sigurd Strand Pedersen!

 

Albert Idsøe Tradisjon, kvalitet og nytenkning.

Stavangers eldste bedrift med drift gjennom 6 generasjoner. Vi har daglig dialog med slakterne hos Idsøe for å skaffe de beste råvarene og for å utveksle ideer og tanker om mat.

 

Safteriet i Hillevåg

I restauranten vår kan du nyte safter og juicer fra det økologiske saftereiet i Hillevåg, Stavanger