Kanapeer

Avokado «Sandwich» røkt tomat og salte mandler
Gluten(hvete), sulfitt, nøtter

Skogsopp «Terte» Fløte, persille og fritert løk
Gluten(hvete), melk

Lettgrillet Okse fiken, parmesan og ruccula
Gluten(hvete), melk, egg

Reker «Skagen» majones  ørretrogn og dill
Egg, Sulfitt, sennep, skalldyr

Matjesild fra Haugesund, brunet smør og karse
Melk, egg, sennep, fisk

 

Pris pr stk 59,-
Minimum 15 personer

Danske smørbrød

Roastbeef med dansk remulade og løk i variasjon
Gluten (rug), egg

Røkt laks med egg royale
Gluten (rug), egg, fisk

Skagen toast reker, dill og majones
Gluten (rug), egg, melk, skalldyr

Matjesild fra Haugesund, syltet rødløk, nypotet og pepperrot
Gluten (rug), egg, fisk,melk

 

Pris pr stk 79,-
Minimim 15 stk smørrebrød 

Koldtbord

Matjesild fra Haugesund, potetsalat
Allergener Matjesild: kan inneholde spor av selleri, sesam, gluten
Potetsalat: Egg, sennep, sulfitt, melk

Ovnsbakt leverpostei med rødbete og Idsøe bacon
Allergener; egg, melk, gluten (hvete), sulfitt

Matsalens roastbeef
med dansk remulade og stekt løk

Allergener: Egg, sennep, sulfitt

Dansk hønsesalat med grønne druer og valnøtter
Allergener: Egg, sennep, sulfitt,
melk, nøtter (valnøtter), selleri

Rekerøre med håndpillede reker
i hjemmelaget majones, sitron og dill

Allergener: Skalldyr, egg, sennep, sulfitt

Hakkebøff, remulade, salt agurk
og grønne vekster

Allergener: egg, melk, sennep, sulfitt

Assortert brød
Allergener: Melk, gluten (hvete, rug, bygg)

 

Pris per person 399,-

Smakfulle gryter

Ønsker du en smakfull, mettende og varm rett anbefaler vi en av disse. Vi kan lage til minimum 10 personer også må dere bestille et par dager i forveien. Dette for at vi skal få bestille inn råvarene til dere. Passer veldig fint hvis du har gjester og vil servere middag. Vi kan også lage dessert dersom du ønsker det.

Fransk kjøttgryte 295,-
med sopp, løk, rotgrønnsaker og mandelpotetpurè
Inneholder allergener: melk

Kyllinggryte med karri og kokos 289,-
med grønnsaker, bønner og linser
Inneholder allergener: selleri

Bacalao Klippfisk 295,-
med løk, chili, tomater, oliven og poteter
Inneholder allergener: Fisk

Gresskar curry gryte 275,-
med kikerter, linser og hvitløk
Ingen allergener

Levering og vilkår

Allergier:
Vi kan tilpasse våre menyer til de aller fleste matallergier, det er viktig at vi får beskjed om allergier ved bestilling av maten slik at dette planlegges inn. Ta gjerne kontakt med oss på epost ved matallergier så ordner vi dette.

Levering  av mat:
Vi leverer mat der du måtte ønske når du måtte ønske det. Minimumsbestilling for utkjøring er 5 personer.
Vi har følgende utkjøringstillegg:

Mandag – fredag  før kl 16.00  kr 325,-
Mandag – fredag etter kl 16.00 kr  495,-
Lørdag   kr 495,-
Søndag  kr 655,-

Utleie av personell:
Kokk kr 695,- pr time
Serveringshjelp kr 669,- pr time

Betaling:
All catering til privatpersoner betales i forkant på Matsalen eller vi kan medbringe betalingsterminal.Faktura sendes kun til bedrifter. Ved fakturering tilkommer et fakturagebyr kr 150,- Betalingsfrist er 14 dager.

Retur:
Alt dekketøy, porselensservice, varmekasser og emballasje som ikke er engangsemballasje returneres påfølgende dag til Matsalen. Ved ønske om opphenting av returemballasje tilbys dette til samme takster som utkjøring av mat. Ved manglende retur faktureres kunden 300,- pr fat/kasse.

Avbestilling:
Justering av antall i bestilling må være oss i hende senest 2 arbeidsdager før levering. Avbestillingsfrist er minimum 5 virkedager før avtalt levering. For bestillinger over 30 personer er justeringsfrist i antall senest 5 virkedager før levering og avbestillingsfrist senest 10 virkedager før levering. Dersom avbestilling/justering i antall foretas senere, faktureres bestilling i sin helhet.