Kanapeer
Avokado «Sandwich» røkt tomat og salte mandler
Gluten(hvete), sulfitt, nøtter
Skogsopp «Terte» Fløte, persille og fritert løk
Gluten(hvete), melk
Lettgrillet Okse fiken, parmesan og ruccula
Gluten(hvete), melk, egg
Reker «Skagen» majones ørretrogn og dill
Egg, Sulfitt, sennep, skalldyr
Matjesild fra Haugesund, brunet smør og karse
Melk, egg, sennep, fisk
Pris pr stk 59,-
Minimum 15 personer
Danske smørbrød
Roastbeef med dansk remulade og løk i variasjon
Gluten (rug), egg
Røkt laks med egg royale
Gluten (rug), egg, fisk
Skagen toast reker, dill og majones
Gluten (rug), egg, melk, skalldyr
Matjesild fra Haugesund, syltet rødløk, nypotet og pepperrot
Gluten (rug), egg, fisk,melk
Pris pr stk 79,-
Minimim 15 stk smørrebrød
Koldtbord
Matjesild fra Haugesund, potetsalat
Allergener Matjesild: kan inneholde spor av selleri, sesam, gluten
Potetsalat: Egg, sennep, sulfitt, melk
Ovnsbakt leverpostei med rødbete og Idsøe bacon
Allergener; egg, melk, gluten (hvete), sulfitt
Matsalens roastbeef
med dansk remulade og stekt løk
Allergener: Egg, sennep, sulfitt
Dansk hønsesalat med grønne druer og valnøtter
Allergener: Egg, sennep, sulfitt,
melk, nøtter (valnøtter), selleri
Rekerøre med håndpillede reker
i hjemmelaget majones, sitron og dill
Allergener: Skalldyr, egg, sennep, sulfitt
Hakkebøff, remulade, salt agurk
og grønne vekster
Allergener: egg, melk, sennep, sulfitt
Assortert brød
Allergener: Melk, gluten (hvete, rug, bygg)
Pris per person 399,-
Smakfulle gryter
Ønsker du en smakfull, mettende og varm rett anbefaler vi en av disse. Vi kan lage til minimum 10 personer også må dere bestille et par dager i forveien. Dette for at vi skal få bestille inn råvarene til dere. Passer veldig fint hvis du har gjester og vil servere middag. Vi kan også lage dessert dersom du ønsker det.
Fransk kjøttgryte 295,-
med sopp, løk, rotgrønnsaker og mandelpotetpurè
Inneholder allergener: melk
Kyllinggryte med karri og kokos 289,-
med grønnsaker, bønner og linser
Inneholder allergener: selleri
Bacalao Klippfisk 295,-
med løk, chili, tomater, oliven og poteter
Inneholder allergener: Fisk
Gresskar curry gryte 275,-
med kikerter, linser og hvitløk
Ingen allergener
Levering og vilkår
Allergier:
Vi kan tilpasse våre menyer til de aller fleste matallergier, det er viktig at vi får beskjed om allergier ved bestilling av maten slik at dette planlegges inn. Ta gjerne kontakt med oss på epost ved matallergier så ordner vi dette.
Levering av mat:
Vi leverer mat der du måtte ønske når du måtte ønske det. Minimumsbestilling for utkjøring er 5 personer.
Vi har følgende utkjøringstillegg:
Mandag – fredag før kl 16.00 kr 325,-
Mandag – fredag etter kl 16.00 kr 495,-
Lørdag kr 495,-
Søndag kr 655,-
Utleie av personell:
Kokk kr 695,- pr time
Serveringshjelp kr 669,- pr time
Betaling:
All catering til privatpersoner betales i forkant på Matsalen eller vi kan medbringe betalingsterminal.Faktura sendes kun til bedrifter. Ved fakturering tilkommer et fakturagebyr kr 150,- Betalingsfrist er 14 dager.
Retur:
Alt dekketøy, porselensservice, varmekasser og emballasje som ikke er engangsemballasje returneres påfølgende dag til Matsalen. Ved ønske om opphenting av returemballasje tilbys dette til samme takster som utkjøring av mat. Ved manglende retur faktureres kunden 300,- pr fat/kasse.
Avbestilling:
Justering av antall i bestilling må være oss i hende senest 2 arbeidsdager før levering. Avbestillingsfrist er minimum 5 virkedager før avtalt levering. For bestillinger over 30 personer er justeringsfrist i antall senest 5 virkedager før levering og avbestillingsfrist senest 10 virkedager før levering. Dersom avbestilling/justering i antall foretas senere, faktureres bestilling i sin helhet.